آخرین قیمت‌های ثبت شده سکه پارسیان + جدول آخرین قیمت گوشت قرمز / گوشت آبگوشتی کیلویی چند شد؟ + جدول پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ آخرین تغییرات سهمیه‌بندی بنزین ۱۴۰۵ / کارت جایگاه ممنوع شد؟ جزییات افزایش ۴۰ درصدی قیمت موبایل / بازار به کف رسیده؟ فوری / ثبت نام مسکن استیجاری تهران + شرایط و نحوه ثبت نام نتایج طرح عادی ایران خودرو اعلام شد + جزئیات شانس برندگان و زمان تحویل برندگان نتایج طرح مادران ایران خودرو امروز مشخص شدند | استعلام سریع با کد ملی انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی کلید خورد | بنزین چگونه سهمیه‌بندی می‌شود؟ + جزئیات آخرین قیمت ارز امروز ۱۰ مرداد ۱۴۰۵ | صعود دلار و یورو در بازار آزاد قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت‌ها در بازار + آخرین نرخ‌ها نتایج قرعه کشی ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد؟ + مشاهده با کد ملی برنامه جدید صندوق بازنشستگی کشوری/ جزئیات جدید تسهیلات بازنشستگان و خرید اقساطی بازنشستگان تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟

روند منفی بورس ادامه دارد؟

روند منفی بورس ادامه دارد؟ بازار همچنان از نبود پول رنج می‌برد و این وضعیت پابرجاست.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۶ - ۲۳ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 14
کد خبر: ۱۱۳۶۵۲

به گزارش راهبرد معاصر برخی از کارشناسان معتقدند بودجه ۱۴۰۱ طوری درنظر گرفته شده که گام بعدی حداقل در اوراق، افزایش نرخ بهره باشد، اگر این اتفاق بیفتد دومین تورم به بازارهای مالی وارد می‌شود و خطر خروج سرمایه‌گذاران از بازار سرمایه بیش از گذشته می‌شود. برخی از کارشناسان معتقدند بودجه ۱۴۰۱ طوری درنظر گرفته شده که گام بعدی حداقل در اوراق، افزایش نرخ بهره باشد، اگر این اتفاق بیفتد دومین تورم به بازارهای مالی وارد می‌شود و خطر خروج سرمایه‌گذاران از بازار سرمایه بیش از گذشته می‌شود. این خطر جدیدی است که بورس را در ادامه تهدید خواهد کرد.

محمد خبری‌زاد، کارشناس بازار سهام گفت: تقدیم لایحه بودجه ۱۴۰۱ به مجلس تمام پیش‌بینی‌ها از بازار را به هم ریخت. من فکر می‌کردم بازار مثبتی را در این هفته داشته باشد اما آیتم‌های داخل بودجه مخصوصا موضوع انرژی بحث خطرناکی بود که باعث منفی شدن بازار شد. امروز جو منفی در بازار کمتر شد اما همچنان تقاضای زیادی نیست.

وی ادامه داد: بازار همچنان از نبود پول رنج می‌برد و این وضعیت پابرجاست. این اتفاقات پیرو تصمیمات و عملیاتی بوده که وزارت اقتصاد و سازمان بورس و فرابورس با هم انجام دادند. وزارت اقتصاد در حوزه عرضه اوراق و اجبار صندوق‌ها و نهادهای مالی از جمله بانک و بیمه به خرید اوراق، تقریبا تمام صندوق‌ها را خالی از پول کردند.

این کارشناس بازار سهام افزود: افزایش عرضه باعث شد نرخ بهره نیز افزایش پیدا کند. این موضوع سبب خروج سنگین پول از صندوق‌های درآمد ثابت شد. این موضوع باعث می‌شود صندوق‌هایی که همیشه کمک‌دست بازار بودند نتوانند نقش خود را ایفا کنند. در حال حاضر مشکل کمبود تقاضا به این دلیل است که حقوقی‌ها (صندوق‌ها و بیمه و بانکی‌ها) کاملا کنار نشستند.

روند منفی ادامه دارد

خبری‌زاد اظهار کرد: در وضعیت کمبود تقاضا بورس و فرابورس اقدام به عرضه‌های اولیه بی‌مورد کردند و آخرین مورد هم سغدیر بود که واقعا گران عرضه شد و باعث خالی شدن بازار از همین پول‌های اندک شد.

وی عنوان کرد: به طور کلی تنها نکته امیدوارکننده این است که احتمالا نرخ‌های سوخت گاز صنایع تغییر می‌کند. نرخ دلار نیما نیز در چند روز گذشته روزی ۲۰۰ تومان افزایش داشته است. احتمالا در یکی دو هفته آتی گپ دلار نیما با دلار آزاد خیلی کمتر می‌شود.

این کارشناس بازار سهام گفت: امیدواریم راهی اندیشیده شود که بخشی از پتانسیل موجود برای خرید به سمت بازار سهام روانه شود. احتمالا فردا همین روند ادامه‌دار است اما اتفاق خاصی نخواهیم داشت و بازار تغییر جهت نمی‌دهد./تجارت نیوز

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار